مجلس آماده تدوین قوانین مناسب برای بیمه خدمات مشاوره و روانشناسی است
ارسال شده توسط modir در 1393/07/09 16:55:51
رییس مجلس شورای اسلامی در پیامی به دومین کنگره بین المللی اضطراب از آمادگی مجلس برای تدوین قوانین مناسب و لازم برای بیمه خدمات مشاوره و روانشناسی خبر داد.
ادامه متن
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا ، 'علی لاریجانی' در این پیام افزود: بدیهی است مجلس و نمایندگان ملت آمادگی دارند تا قوانین مناسب و لازم را برای بیمه خدمات مشاوره و روانشناسی ، دستیابی آحاد جامعه به خدمات سلامت و تقویت و رشد علوم و فنون مرتبط مبتنی بر رهنمودها و فرامین مقام معظم رهبری که تاکنون بیشترین و بهترین حمایت را از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره و تقویت جریان روانشناسی را داشته اند ، در دستور کار خود قرار دهند.
قرار است متخصصان ایرانی و بین المللی طی برگزاری این کنگره سه روزه به ارائه و قرائت مقالات در حوزه اضطراب بپردازند.
در دومین کنگره بین المللی اضطراب علاوه بر متخصصان ایرانی کارشناسانی از کشورهای امریکا، سوییس ، هلند، سوئد و آلمان حضور دارند.
در پیام لاریجانی که توسط «کاظم جلالی» رییس پژوهش های مجلس شورای اسلامی قرائت شد، آمده است: از مفاهیمی که امروزه روانشناسان با آن اضطراب را تعریف می کنند به نگرانی، تهدید، تعارض و برخی علائم جسمانی برمی خوریم. گاهی بیان می گردد که اضطراب از منابع مبهم ناشی می شود و درونی است بعنی علت مشخصی را نمی توان برای آن تعیین کرد.
دنیای ما امروز دنیا تغییرات سریع است، تغییرات سریع برای کسانی که از آن باز می مانند غم و برای کسانی که همراه آن حرکت می کنند اضطراب به ارمغان می آورد. دنیا غیرقابل پیش بینی، اضطراب آور است. مبهم و روشن نبودن و عدم وجود ساختارهای ناعادلانه در روابط انسانی، عامل دیگری در این پدیده است.
بشر امروزی هزینه های زیادی را برای سرعت پیشرفت تکنولوژی خود پرداخت می کند و بزرگترین هزینه آن بیماری های روانی و آشفتگی های روانی و عاطفی است.
***دنیای مضطرب به نفع چه کسانی است؟
ایجاد هراس کاذب (اشاره به ایران هراسی) در اذهان عمومی به نفع چه کسانی است؟ کسانی که خواهان جنگ و تولید و فروش سلاح های کشتار جمعی انسانی هستند و گاهی این تجارت قلب اقتصاد آنان را تشکیل می دهد.
دنیای مضطرب مصرف کننده کاذب است، دنیا مضطرب به دنبال پناهگاه کاذب است، دنیا مضطرب به طور وسوسه گونه به دنبال رفع احساس گناه خود است، دنیای مضطرب ذهن را برای وسوسه های شیطانی آسیب پذیر کرده و همواره مشغول شست و شوی نجاست ناشی از گناه و پلیدی ذهن، رفع تردیدهای شیطانی و افکار سمج ناشی از تحریکاتی است که دنیای جدید برایش به ارمغان آورده است.
این دنیای مضطرب تنها به نفع کسانی است که می خواهند با تسکین های کاذب او را بیشتر و بیشتر به درد مبتلا کنند.
روانشناسان، مشاوران متخلق به اخلاق حرفه ای، ای همه کسانی که با تمام وجود برای تسکین آلام روحی بشر جهانی فکر می کنید، آیا تاکنون از خود پرسیده اید چرا جامعه بشری هیچگاه تا بدین حد دچار هراس و اضطراب و ناایمنی روانی نبوده است و به راستی عاملان ایجاد این اضطراب جهانی چه کسانی هستند و چرا همواره برخلاف شعارهای به ظار بشردوستانه به دنبال و درصدد افزایش اضطراب بشرند تا تسکین و کاهش آن؟
آیا تاکنون از خود پرسیده ایم که اضطراب و ناامنی و هراس دائم چه بر جسم و روان کودکان و زنان و شهروندان در گوشه و کنار جهان می آورد؟
اینجانب نه تنها به عنوان رییس مجلس شورای اسلامی بلکه به عنوان یک استاد دانشگاه از شما می پرسم آیا روانشناسان و مشاوران که حافظان و کارگذاران و متولیان اصلی سلامت روانی، اجتماعی و معنوی بشر هستند به رسالت انسانی و حرفه ای خود عمل کرده اند؟ و مسببان و فراهم آورندگان فضای رعب و هراس و اضطراب و ناامنی را به دادگاه وجدان خود و دادگاه افکار عمومی فراخوانده و مورد محاکمه قرار داده اند؟
در هر حال چه عوامل بیرونی و چه عوامل درونی انسان امروز را مضطرب کرده باشد با برون رفت از منیت و گرایش به فطرت که دین به ارمغان آورده است و از طریق بیداری، بینش و آگاهی به قواعد نفس خود قابل پیشگیری است.
خوشبختانه سیاست های کلی نظام سلامت، جمعیت، علم و فناوری توسط مقام معظم رهبری برای اجرا ابلاغ شده و رجاء واثق دارم اعضای فرهیخته سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور می توانند در کنار سایر حرفه های یاورانه نظیر پزشکان، مددکاران و پرستاران با بهره گیری از منابع معتبر معارف اسلامی و قرآنی به تدارک و ساماندهی روشهایی بپردازند که در پرتو آنها بتوان سلامت همه جانبه و شخصیت به مفهوم دقیق و علمی آن یعنی سلامت جسمانی، روانشناختی، اجتماعی و معنوی آحاد بشر را تامین، حفظ و ارتقا دهند.
http://www.irna.ir/fa/News/81333654/