فارغالتحصیلان روانشناسی در مراکز مشاوره پلیس استان مرکزی پذیرش میشوند
ارسال شده توسط modir در 1393/04/25 22:02:12
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی مرکزی:
فارغالتحصیلان روانشناسی در مراکز مشاوره پلیس استان مرکزی پذیرش میشوند
خبرگزاری تسنیم: معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی مرکزی گفت: معاونت اجتماعی در راستای ارتقاء سطح کیفی و کمی مراکز مشاوره و مددکاری اجتماعی، از بین فارغ التحصیلان مراکز علمی و دانشگاهی دولتی و غیردولتی داوطلب مرد می پذیرد
ادامه متن
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی مرکزی:
فارغالتحصیلان روانشناسی در مراکز مشاوره پلیس استان مرکزی پذیرش میشوند
خبرگزاری تسنیم: معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی مرکزی گفت: معاونت اجتماعی در راستای ارتقاء سطح کیفی و کمی مراکز مشاوره و مددکاری اجتماعی، از بین فارغ التحصیلان مراکز علمی و دانشگاهی دولتی و غیردولتی داوطلب مرد می پذیرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سرهنگ احمد خسروی در جمع خبرنگاران با اشاره به تکمیل ظرفیت مراکز مشاوره کلانتری در سطح استان از بین علاقه مندان در رشته روانشناسی اظهار کرد: معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی برای تکمیل ظرفیت مراکز مشاوره خود در کلانتری های سطح استان از بین علاقه مندان مرد و فارغ التحصیل در رشته های روانشناسی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد استخدام می نماید.
وی افزود: انسان از بدو تولد میآموزد که به صورت اجتماعی زندگی کند تا نیازهایش بهتر برآورده شود و از امنیت جسمی و روانی برخوردار باشد.
معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی مرکزی تصریح کرد: سلامت روانی فرد از عوامل اجتماعی اثر میپذیرد و موفقیت یا ناکامیهای او در سازگاری های اجتماعی و اینکه زندگی گروهی برایش لذت بخش است یا نه، از جامعه و زندگی اجتماعی او متأثر میشود.
سرهنگ خسروی با اشاره به نحوه رضایت بخشی از زندگی گفت: زندگی در صورتی رضایت بخش بوده که احتیاجات شخص به طور نسبی برآورده شود و احساس و عواطف شخص با توجه به مراحل رشد و تکاملش به طور منطقی بیان گردد.
وی افزود: این مسائل تنها به خود فرد مربوط نیست بلکه محیط اجتماعی و عواملی که بر فرد تأثیر دارند باید برای این منظور مساعد باشند.
معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی مرکزی تصریح کرد: وقتی شخص وارد اجتماع میشود با افکار و عقاید و سلیقههایی متفاوت یا عقاید و سلیقه خود مواجه میشود، یعنی بین او و محیط اجتماعی تعارضات و تنشهایی ایجادمی شود بنابراین باید با عدهای همکاری کند و در برخی حالات اجتماعی با محدودیت روبرو شود.
وی افزود: همه این عوامل اجتماعی با توجه به ارزشی که برای شخص دارد میتواند فشارهایی به شخص وارد کند و در سلامت روانی شخص تأثیر بگذارد.
معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی مرکزی تصریح کرد: جامعهای که در آن نیازهای جسمی و روانی به اعتدال ارضاء شود و از امنیت اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، امکانات بهداشتی و سایر امکانات یک جامعه سالم برخوردار باشد، دارای افرادی با سلامت روان بیشتر است.
سرهنگ خسروی با اشاره به به عواملی اجتماعی که سلامت روانی افراد را به شدت تهدید می کند، گفت: وسایل ارتباط جمعی، حوادث طبیعی، جنگها، تنشهای خانوادگی، تورم و گرانیها، کمرنگ بودن امنیت شخصی یا اجتماعی، نبود روابط اجتماعی و زندگی ماشینی همگی عوامل اجتماعی دیگری هستند که سلامت روانی افراد را به شدت تهدید میکنند.
وی افزود: جامعه ما با ارجحیت دادن به بعضی از ارزشهای فرهنگی، در سطحی نسبتا وسیع، بر سلامت اعضایش اثر میگذارد.
معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی مرکزی تصریح کرد: اغلب رسانههای گروهی این ارزشها را با ارائه مثالهایی مانند توجه داشتن به رژیم غذایی مناسب و دوری جستن از مواد مخدر و نوشابههای الکلی منعکس میکنند.
سرهنگ خسروی با اشاره به چگونگی تأثیر عوامل اجتماعی در بهداشت فکری فرد گفت: سانههای گروهی در بهبود سلامتی نقش مهمی دارند ولی در بعضی از موارد، رفتارهای غیربهداشتی را نیز تشویق میکنند افراد هم بر ارزشهای اجتماعی تأثیر میگذارند اجتماع شامل افرادی است که نزدیک به یکدیگر زندگی میکنند، مانند افرادی که در یک شهر یا کشور زندگی میکنند.
وی افزود: رابطهای که افراد با یکدیگر دارند، اغلب مستقیم است و تأثیر دوجانبهای دارد، این تأثیر را میتوان در رفتارهایی مانند سیگار کشیدن و استفاده از رژیمهای غذایی پرچربی مشاهده کرد.
معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی مرکزی تصریح کرد: برای مثال سیگار کشیدن در نوجوانان، در نتیجه فشار گروه همسالان است که در بعضی از موارد مشاهده نوجوانانی که به چنین رفتاری مشغولند آنان را تشویق به انجام دادن این کار میکند، آنان دوست دارند که محبوب واقع شوند یا خود را نسبت به سایر افراد اجتماع، قوی نشان دهند.
وی افزود: معاونت اجتماعی در راستای ارتقاء سطح کیفی و کمی مراکز مشاوره و مددکاری اجتماعی، از بین فارغ التحصیلان مراکز علمی و دانشگاهی دولتی و غیردولتی داوطلب مرد می پذیرد.
معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی مرکزی تصریح کرد: افراد پس از پیمودن مراحل گزینش و استخدام در مراکز مشاوره و مددکاری کلانتری ها مشغول به فعالیت می شوند.
سرهنگ خسروی با اشاره به رشته های مورد نیاز برای استخدام گفت: رشته های مورد نیاز برای استخدام را می توان روانشناسی کلیه گرایشها، مشاوره و راهنمایی، مددکاری اجتماعی و مطالعات خانواده نام برد.
وی افزود: شرایط عمومی داوطلبان را می توان، اعتقاد و التزام عملی به دین اسلام، التزام عملی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، اعتقاد به ولایت فقیه و آمادگی فداکاری در راه اهداف آنها و تابعیت جمهوری اسلامی ایران نام برد.
معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی مرکزی تصریح کرد: عدم عضویت یا وابستگی به احزاب و گروههای سیاسی در زمان تقاضا، نداشتن سوء پیشینة کیفری، داشتن شرایط تحصیلی و تخصصی لازم و داشتن سلامت و توانایی جسمی و روانی متناسب با خدمت مورد نظر از دیگر شرایط عمومی داوطلبان است.
سرهنگ خسروی با اشاره به مدارک مورد نیاز برای ثبت نام اولیه داوطلبان گفت: مدارک اولیه مورد نیاز برای ثبتنام داوطلبان 2 قطعه عکس 4*3، کپی تمام صفحات شناسنامه 2 سری، کپی آخرین مدرک تحصیلی با قید معدل2 سری، کپی کارت ملی2 سری و کپی مدرکی که مشخصکننده وضعیت نظام وظیفه است نام برد.
وی افزود: داوطلبان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به مرکز مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی واقع در اراک، میدان ارک، خیابان عمار یاسرمراجعه کنند.
http://www.tasnimnews.com/Home/Single/433853